Valpar

deWhopps Jenna planeras att paras kommande löp under 2021

med deWhopps Freeman. 

https://images.staticjw.com/dew/8405/img_20210728_115856.jpg Freeman

/img_20210728_115856.jpg Jenna

/img_20210108_114954.jpg

 

Australian shepherd

"En aktiv hund för en aktiv ägare = en lycklig hund & ägare"
En aussie är inte en hund för alla. I den söta, gosiga hunden kan det finnas en mycket dominerande, snabbt reaktiv och skyddande hund som behöver mycket aktivitet och en ägare som vet vad den gör. En aussie som bäst, är en lätt motiverad och ivrig hund som älskar att arbeta med vad som helst med sin ägare, en hund som är ett nöje att leva med i det dagliga livet.  En aussie som värst kan vara en problemhund som skrämmer grannarna och där ägarna inte kan lita på den. Det är därför det är viktigt att du ser till att den här rasen är för dig och att du är beredd på att mentalt aktivera den de närmsta 10 åren.

Valpar från deWhopps säljs till aktiva och ansvarsfulla människor som letar efter en hund för hundsporter som lydnad, spår, sök, räddning, försvarsmakten, vallning eller annan regelbunden aktivitet där de får använda huvudet. Även om jag föredrar att använda arbetslinjer i mitt avelsprogram är mitt huvudmål en allroundhund, inte främst en vallhund. Jag är fullständigt övertygad om att förändrar vi det ursprungliga avelsmålet så förändrar vi rasen på ett okänt sätt. Jag vill att alla mina valpar ska bo i ett hem där det kommer att vara en del av det dagliga livet och är en älskad familjemedlem.

Varje kull planeras noggrant, och jag strävar efter att producera friska valpar som har de egenskaper som också är trevliga att leva med i vardagen.

Berätta om dig själv när du söker en valp.  Hur mycket erfarenhet av hundar har du?  Varför är du särskilt intresserad av aussies?  Varför denna kull är intressant för dig?  Vilken typ av hem skulle valpen komma till och vad planerar du att göra med valpen?  Vilken typ av valp söker du efter?  Kön, temperament osv? Om pälsfärg och ögonfärg är viktigare än individen ta då gärna kontakt med någon annan uppfödare. 

Det är väldigt många som söker valp vilket innebär väldigt mycket mail, telefon och andra kontakter. Berättar man inte hur man har tänkt framtiden för valpen enligt ovanstående frågor så riskerar man att inte få någon återkoppling. Jag placerar inte mina valpar där man har tänkt sig göra lite agility i trädgården utan jag vill veta vad ni tänker göra de kommande 10 åren. 

Jag försöker välja mina valpköpare med omsorg, så att rätt ägare hittar rätt hund och valpen får ett bra liv.

 

Kontakta enligt nedanstående mail för intresseanmälan.

gunilla1ekberg(at)hotmail.com

073-031 31 08

Diplomerad uppfödare av Svenska Australian Shepherdklubben

/symbol_gk_avelsutbildning_slutkorr.jpg

 

 

Kontakt

Gunilla Ekberg

073-031 31 08

gunilla1ekberg(at)hotmail.com

Jag finns väster om Arboga.